knackebrod-headknackebrod-head

Här står det lite om våra knäckebröd!!!!

 

 

KNÄCKEBRÖD

Vårt spröda och smakrika knäckebröd är bakat på surdeg och mjöl från egen kvarn.

Vårt anrika delikatessknäcke, som vi bakat sedan 80-talet, har under de senaste åren fått sällskap av ett milt linfröknäcke och ett lite kryddigare dinkelknäcke. 

 

DELIKATESSKNÄCKEBRÖD

Vårt delikatessknäckebröd är det bröd som funnits längst i sortimentet. Det är bakat på rågmjöl och grahamsmjöl som tillsammans med olivolja, havssalt och sesamfrö ger ett sprött och smakrikt tunt knäckebröd.

Ingredienser: Fullkornsmjöl av vete*’ och råg*’, rågsurdeg*’, sesamfrön'^, olivolja^, havssalt.

 

LINFRÖKNÄCKE

Den fina smaken från Linfrö gör detta bröd till ett fint, milt och nyttigt komplement till vår knäckebrödsfamlij. Det passar till middag lika bra som till de fina ostarna. 

Ingredienser: Fullkornsmjöl av vete*’ och råg*’, rågsurdeg*’, linfrön^, olivolja^, havssalt.

 

DINKELKNÄCKE 

Havssalt, olivolja, oregano och koriander ger detta bröd en väldigt fin och kryddig karaktär. Det är bakat på rågsurdeg och bakat på Dinkel (speltvete). 

Ingredienser: Fullkornsmjöl av dinkel*' och råg*', rågsurdeg*', olivolja^, oregano^, koriander^, havssalt.

 

 

* = Demeter certifierad ingrediens (Demeter är ett internationellt nätverk av kontrollorganisationer för biodynamiskt odling och dess produkter)

' = Krav certifierad ingrediens (KRAV står för mat producerad utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel, god djurvälfärd, mindre klimatpåverkan, mer biologisk mångfald och bättre arbetsvillkor)

^= EU-ekologisk ingrediens, som är den europeiska märkningen för ekologisk produktion.

 

Märken 80Märken 80

Semplice Theme