

SKORPOR
Till mellanmålet, kvällsfikan eller plockmiddagen.
Våra spröda skorpor lockar med två helt olika personligheter.
DELIKATESSKORPOR
Vi bakar våra traditionellt runda skorpor av vete- och grahamsmjöl, vetesurdeg, hemmagjord filmjölk, sesamfrön, smör och en aning socker. Oavsett om du föredrar över- eller underskorporna så finns det alltid lika många av varje i varenda paket!
Ingredienser: Fullkornsmjöl av vete*', vetemjöl*', filmjölk*', sesamfrö'^, smör', jäst, socker*^, havssalt.
VALNÖTSSKORPOR
Snedskurna skorpor på vetesurdeg, fullproppade med valnötter och smaksatta med ost och rosmarin. Passar lika bra till ostbrickan som till fikat.
Ingredienser: Vetemjöl*', Grahamsmjöl*', Valnötter^, Ost' (pastöriserad mjölk, ostlöpe, salt, syrningskultur), Olivolja^, Sirap*^, jäst, surdeg (rågmjöl*', vatten), Acerolabärpulver^, Maltpulver*', Rosmarin^.
* = Demeter certifierad ingrediens (Demeter är ett internationellt nätverk av kontrollorganisationer för biodynamiskt odling och dess produkter)
' = Krav certifierad ingrediens (KRAV står för mat producerad utan naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel, god djurvälfärd, mindre klimatpåverkan, mer biologisk mångfald och bättre arbetsvillkor)
^= EU-ekologisk ingrediens, som är den europeiska märkningen för ekologisk produktion.
Semplice Theme